Adidas Yeezy Boost 350 V2 Clay

Post pics of your rides here

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Clay

Postby oub6vuo9 » November 29th, 2021, 1:09 pm

Image


Het paar werd medio april 2021 voor het eerst Adidas 2021 bekeken door YEEZY MAFIA, maar nu hebben we een gedetailleerd overzicht van alle ingewikkelde details. Het bovenwerk is gemaakt met de traditionele PrimeKnit-constructies en is versierd met een gemarmerde combinatie van zwarte, rustieke bruine en grijze tinten. Na-geverfde monofilament zijstrepen aan de zijkant contrasteren enigszins omdat ze zijn opgevuld met een grimmig zwart en de veters, voeringen en hiellipjes volgen. Verpakt in de bodems zijn de gebruikelijke BOOST-demping, die allemaal zijn ondergebracht in een geribbelde, zwarte tussenzool.


De 'MX Oat' is hierboven in detail Superieure Demping weergegeven dankzij afbeeldingen op de voet van sneaker leaker YankeeKicks, en heeft een wervelend gemarmerd patroon op het haverkleurige bovenwerk dat oranje, blauw en geel combineert voor een psychedelisch effect. De nageverfde monofilament zijstreep is opgemaakt in een semi-doorschijnende stijl, waardoor een opvallende snee door het midden van de wervelende versieringen ontstaat, en de bruine hiellipjes helpen bij het gemakkelijk aan- en uittrekken. Beneden wordt de look afgemaakt met een melkachtige tussenzool die boordevol kenmerkende BOOST-demping zit voor comfort.


De aanstaande release is gecentreerd rond een Adidas Schoenen Dames gebroken witte toon die tot uiting komt in het bovenwerk van de schoen. Het is interessant om op te merken dat het bovenwerk is gemaakt van een UV-gevoelig materiaal dat reageert wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. Wanneer blootgesteld, verschuift het uit één stuk bestaande Primeknit-bovenwerk naar een lichtroze tint, terwijl de geweven post-dyed monofilament zijstreep donkerder wordt. Afronding van het ontwerp van de schoen is een singelband rond de kraag, bijpassende inlegzool, geweven veters en een doorschijnende rubberen zooleenheid die wordt ondersteund door een ingekapseld BOOST-systeem over de volledige lengte.


De nieuwste kleur van het Adidas Yeezy Boost 350 V2 Clay bovenwerk is gemaakt van doorschijnend monofilament mesh-materiaal, dat licht is en een goede luchtdoorlatendheid heeft. Het interieur is omgeven door een uniek gevormde ondersteuningsstructuur om het gevoel van gelaagdheid te vergroten, met veters in dezelfde kleur en de hieltrekring voegt een visueel hoogtepunt toe. Bovendien biedt de BOOST-tussenzool bedekt met doorschijnend TPU-materiaal uitstekend comfort voor de drager.


https://www.blazersnieuw.com/
oub6vuo9
Cranking Over
 
Posts: 3
Joined: November 29th, 2021, 12:48 pm
Has Liked: 0 time
Been Liked: 0 time

Return to The Showroom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users